Actie kaartjes sturen!

De overgang van 2020 naar 2021 was voor mij ook de lancering van mezelf als schrijftherapeute. Daarom had ik, in combinatie met de vreemde tijden, de actie “Kerstkaartjes sturen” gelanceerd. Dat gaan we dit jaar opnieuw doen, een beetje op jullie vraag, maar ook wegens de zeer positieve reacties vorig jaar.

Het zijn ook nog steeds vreemde tijden: corona houdt ons nog steeds in de ban en daarom voelen de komende eindjaarsdagen ook weer zeer onzeker aan. Los daarvan wordt de eindejaarsperiode door velen sowieso als de meeste eenzame periode van het jaar aangevoeld.

Daarom wilde ik vorig jaar al iets speciaal doen, uiteraard iets met schrijven. Dat lijkt me evident vanuit mijn positie en ik wilde graag ook iets dat een beetje warmte uitstraalt. Dus bedacht ik me het volgende

Laten we kerstkaartjes sturen!

Wie kent deze traditie niet? Het is iets klein, het vraagt weinig moeite en het is iemand letterlijk een beetje warmte opsturen tijdens deze koude, kille dagen. Ik ga dit dit jaar dus opnieuw doen. Ik ben daarom op zoek naar kaartjesschrijvers. Als kaartjesschrijver mag je verschillende kaartjes sturen. Het maakt niet uit hoeveel, doe dit naar eigen kunnen en vermogen. Ik besef dat dit voor iedereen anders.

Maar jullie mogen uiteraard ook iemand of jezelf opgeven om kaartjes te ontvangen. Een combinatie van de twee kan uiteraard ook zodat je zowel stuurt als ontvangt.

Wil je graag meedoen?
Verstuur je gegevens dan via onderstaand formulier.

Wanneer je graag kaartjes wil ontvangen, heb ik je volledige naam en adres nodig. (Na deze actie zal ik de gegevens vernietigen. Ik moet deze natuurlijk wel doorsturen naar de mensen die kaartjes versturen. Ik weet niet wat zij ermee gaan doen en ik ben evenmin verantwoordelijk voor andere mensen hun daden, maar ik verwacht dat ook zij zich aan de GDPR-wetgeving houden en zal hen daar ook op wijzen.) Daarnaast kan je de persoon of jezelf even voorstellen, wat vindt hij/zij leuk? Wat is de leeftijd? Wat zijn zijn/haar dromen? Zo kunnen mensen gemakkelijker een kaartje en/of boodschap sturen dat bij je past.

Wil je graag kaartjes sturen, heb ik jouw adres in principe niet nodig. Ik heb dan wel je e-mailadres nodig zodat ik je de lijst met adressen kan doorsturen. Ik vertrouwen erop dat je deze gegevens enkel hiervoor gebruikt, je aan de GDPR-wetgeving houdt en ze na deze actie vernietigt.

Wil je zowel krijgen als ontvangen, dat mag uiteraard ook. Dan heb ik alles nodig.

Je hebt de tijd tot 17 december om jezelf (of anderen) op te geven. Op 18 december krijg je als schrijver dan een lijst met adressen. Ik kan niet voorspellen hoeveel kaartjes je als ontvanger zal krijgen.