Blog

Mijn blog vind je op http://www.hippiemeisje.com

Pasen: verpersoonlijking van lijden en vrelossing

Dit bericht verscheen ook op De Wereld Morgen Tegenwoordig draait Pasen vooral rond paaseieren rapen en ondertussen blijkbaar ook rond cadeaus geven.Anderen denken dan weer dat Pasen rond de verrijzenis van Jezus draait, dat is natuurlijk correct, al missen vele mensen de hele context errond. Pasen is ook steeds het belangrijkste christelijke feest geweest enMeer lezen over “Pasen: verpersoonlijking van lijden en vrelossing”

Geluk van korte duur

Op 18 maart is de nieuwe single van Guido Belcanto verschenen, het is een duet met zangeres Petra Wilhelmina. Op de openbare radiozenders zal het nummer niet te horen zijn. De exacte reden wordt niet meegegeven, maar vermoedelijk ligt de expliciete tekst aan de grondslag van deze beslissing. Zou het dan ondertussen zo ver zijn? Dat de VRT openheid over seks problematisch vindt? Is deze dubbele moraal nu effectief de norm geworden? Hierbij alvast een voorstel…

Mijn herstelverhaal

Ik ben Els en ik heb dromen. Zo zou ik heel graag schrijver worden. Voorlopig ben ik begonnen aan een blog, hippiemeisje. Teksten van me werden al gepubliceerd in kranten, magazines en ik schreef al mee aan een boek en een theaterstuk. Ik doe nu ook vrijwillig redactiewerk voor verschillende organisaties en wil daar op termijnMeer lezen over “Mijn herstelverhaal”

Springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

Ik ben Els en ik heb dromen.Zo zou ik heel graag schrijfster worden en daar werk ik ook actief aan. Mijn grootste droom is echter om mama te worden…Op mijn 17de kreeg ik te horen dat dit voor mij een zeer moeilijk te verwezenlijken droom zou zijn, maar koppig als ik ben, zette ik door.Mijn verhaalMeer lezen over “Springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.”


Wil je mijn blog volgen ga dan naar

www.hippiemeisje.com

%d bloggers liken dit: