Els als SchrijfsterAls schrijfster hou ik me bezig met proza (fictie en non-fictie)), poëzie, columns en ik schreef zelfs al liedjesteksten (al is dat eigenlijk ook een vorm van poëzie) en mee aan een theaterstuk. Ik schreef zelfs al een artikel over mezelf, aangezien de journalist, kennelijk zonder enige vorm van schaamte, mijn eigen tekst overnam. (Van een compliment gesproken.) Ik schreef op vraag ook cursussen en psycho-educatie uit.

Teksten van mij verschenen in Visie (ledenblad van CM), psychologiemagazine, zappy-baby, het magazine van Wel Jong, Niet Hetero, in het boek ‘Als je kinderwens onvervuld blijft’,… En op websites als Te Gek!?, de Fertiliteitsmentor, Kinderwensbloggers, mamaplaneet, anoniem jezelf, ASS-love.

In schrijfwedstrijden ben ik de eeuwige tweede, waarmee ik wil zeggen dat ik nog nooit won, maar wel zo goed als altijd in de top 10 of zelfs top 3 eindig.

Ik droeg al zelfgeschreven poëzie voor en ook bracht ik mijn eigen herstelverhaal al voor publiek, maar ik ben geen podiumbeest, vrees ik.

In de tabbladen vind je mijn portfolio terug.

Wordt nog aangevuld